Evident, titlul este mult mai pompos decât întâmplările din videoclip, dar se poartă stilul lui Toma. Cum, nu știți stilul lui Toma? Puneți mâna pe Biblie și citiți ce s-a întâmplat după Învierea Mântuitorului. Nu o să vă vină să credeți, o să vi se taie respirația de la uluiala perplexă și va trebui să plantați 3 brazi de plastic în maxim 2 minute pentru a nu rămâne fără oxigen și a vă asfixia ca niște cretini ce sunteți.

Chiar, nu înțeleg un șpil. Omenirea continuă să se multiplice prin mijloace la fel de biblice, copacii strâmbi sunt tăiați la greuceanu de drept-credincioși, iar noi ne încăpățânăm să tragem aer comestibil pe nas, procentul oxigenului din atmosferă rămânând același de când am învățat să îl măsurăm (20,95%). Rasa umană e bizară, iar ca reprezentant anonim al acesteia nu mă abat câtuși de puțin de la adjectiv, după cum veți putea vedea în continuare.

DSCN0480

Nu mă judecați prea dur, am și eu dreptul la puțină nebunie controlată, măcar de ziua mea. În celelalte zile patimile-mi sunt potolite, după cum prea bine știți.

Dacă totuși, o faceți, voi încerca din răsputeri să mă doară sufletul, dar în cele din urmă mă va durea doar cotul.

Să avem cu toții un an nou și cinstit. Prima parte nu e deloc grea, a 2-a nu e deloc ușoară.

2 thoughts on “Ziua SSSaiyan-ului 2016 – Simplitate nudă, dans haotic, ger aspru și curaj (ne)bun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *