Proba la geografie este mai minunată chiar și decât Dumbrava lui Sadoveanu, iar finalul este unul de mare angajament civic.
Cerându-le elevilor să prezinte ”o cauză care determină distribuția inegală a infrastructurii de transport în Europa”, îi inviți extrem de elegant și delicat pe absolvenții de clasa a XII-a să îi facă incapabili, imbecili, idioți, iresponsabili și/sau (dez)interesați pe politicienii români care au belit belingherul în timp ce făceau colecție de panglici tricolore sperând să primească ceva cu care să le taie la un moment dat.
Timpul a tot trecut, iar ei s-au trezit cu ditamai ghemul acasă. 🙁
”Bă Victor Ponta, bă… unde morții mă-tii e autostrada aia de la Comarnic la Brașov care ar fi trebuit să fie gata în 2016?” ca să citez un elev conștiincios cu ținere de minte. Marche. Marche. Marche. De 3 ori marche.
Felicitări colegilor care au elaborat subiectele și ovații celor care le-au tras la sorți. La cât mai multe șopârle, cu condiția ca acestea să nu blocheze proiecte majore de infrastructură, cum o fac deja extrem de eficace urșii, liliecii, codobaturile, dropiile, gândăceii, gărgărițele, dar mai ales șacalii din Delta Dunării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *