Intenționam pe bună nedreptate ca în acest an să renunț la alăturarea dintre ziua mea și titulatura de Super Super Saiyan. Când gândul predominant câștigase deja bătălia inconștientă, îmi alunecase subtil din subconștient și se instalase confortabil în conștient, devenind astfel deranjant de perceptibil, mă aflam alături de o domnișoară dragă mie într-o monastire/bibliotecă din Maastricht.

Admirând interiorul uneia din cele 3 cărți de mai jos -vă las pe voi să vă dați seama care -,

privirea îmi căzu pe următoarea atracție/distracție vizuală.

Nu o să stau acum să vă povestesc toată filosofia din spatele tipului capabil să zboare pe un norișor numit Nimbus; vă spun doar că poate face asta datorită faptului că nu are niciun gând nenobil, asta însemnând că deține o minte incredibil de puternică, în care in, sub și con se aliniază perfect.

Până la urmă am decis să cumpăr o altă carte, pentru că

Bruce Lee a fost marea mea dragoste din copilărie, înainte de Songoku, chiar dacă Songoku îl bate pe Bruce Lee la orice oră. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=znh6zoDy3TQ

Morala-i simplă și ”e” mai multe… sau poate e una singură și doar răvașele nărăvașe au fost mai multe:

  • Be yourself and show who you are, chiar dacă riști să pari un imberb bărbos care se bucură într-un mod ușor dubios în cadrul unui ritual și mai dubios la celebrarea celor 39 de ani. Atâta vreme cât nu îi deranjezi pe alții nu văd de ce ar trebui să te iei tot timpul în serios. După cum se va putea observa și în continuare, eu mă iau în serios din ce în ce mai rar.
  • Follow your heart and be true to yourself, however difficult it may sometimes be, iar dacă pe aceeași foaie este și mintea, și inima, și literatura, cu atât mai bine. Cel care se vede exact așa cum este… hmmm, e clar că mai am de lucrat la punctul asta.
  • Friends who understand are never in a hurry, iar pentru cei care se grăbesc nu ar trebui să te îngrijorezi prea tare, atâta vreme cât respectă regulile în trafic și nu devin un pericol pentru tine.

În prezent cugetătorul nu-și oprește a sa minte, Ci-ntr-o clipă gându-l duce mii de veacuri înainte.” M.E., not ME

Dacă nu vă place să citiți (deși e cam târziu pentru asta, din moment ce ați ajuns aici), urmăriți din prima filmulețul de mai jos. Bine, puteți să îl urmăriți și dacă vă place să citiți (fiind chiar de preferat a 2-a variantă).

Dacă nu vă place nici să citiți, nici să priviți, ascultați Podcastul de Istorie, pentru că oricât de furtunoase, fanteziste, fervente și fluide sunt incursiunile mele misticognitive, tot istoria rămâne cea mai frumoasă poveste.

Diese Jahr wird ein gutes Jahr.

P.S. Da, știu, gusturile mele muzicale sunt la fel de dubioase ca mine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *