Să începem ca la școală, repetând jumătate din întrebare. Ungurii nu au nevoie de viză pentru S.U.A. datorită tipului de mai jos, pe numele lui de slovac Lajos Kossuth, a cărui zi de naștere a fost fix acum 214 anișori.

Pentru românii patrioți, tipul acesta e doar un bozgor care ne-a șuntat nouă revoluția de la 1848-1849 și din cauza căruia românii reprezentați de Avram Iancu și Nicolae Bălcescu nu s-au putut uni mai repede în suflet, în simțiri și în același stat.

Pentru românii care caută adevărul, fără a fi orbiți de cretinul patriotism pesedist, nenea cu barbă este doar un om care și-a susținut cauza, așa cum au făcut și cei 2 români de mai sus.

Pentru președintele S.U.A., Abraham Lincoln, Lajos Kossuth era ”the most worthy and distinguished representative of the cause of civil and religious liberty on the continent of Europe.”

kossuth_lajos

P.S. Înainte de a vă programa interviul propriu-zis (și indiferent de rezultatul acestuia), trebuie să achitați o taxă nerambursabilă. În funcție de scopul vizitei, taxa poate fi de 160 de dolari dacă sunteți student, 190 de dolari dacă sunteți prozelit religios sau poate ajunge până la 265 de dolari dacă sunteți soțul sau soția unui cetățean american.

Ce bine că nu mai sunt îndrăgostit de Winona Ryder. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *