Peste 2 zile intenționam să îmi serbez cele 5 luni de inactivitate pe blog scriind un articol glacial despre sinistrele taine ale dinastiei de Medici; după care, peste încă 5 luni aș fi analizat într-un studiu de caz conspirațiile cardinalilor împotriva papilor. Din păcate, un eveniment mi-a deturnat planul meu tacticos, laborios și plicticos.

AndreiInfractorul

Evenimentul cu pricina îl puteți citi în imaginea de mai sus și îl are în prim plan pe bunul meu prieten, Andrei. L-am crezut mereu un om de o probitate morală, profesională și legală exemplare, dar se pare că nu e deloc așa, iar eu m-am înșelat amarnic. Îmi fac ”mea maxima culpa”.

De când a devenit corporatist, Andrei a apucat-o pe căi greșite. S-a transformat într-o persoană din ce în ce mai arogantă, arbitrară și insensibilă, crezând că poziția sa, statutul pe care aceasta i-l conferă și banii câștigați îi permit să îi umilească pe ceilalți cetățeni de rând ai acestei țări. Dacă toate aceste derapaje le-ar fi ținut pentru el, nu era nici o problemă, dar vedetismele ieftine, tupeul perfid, obrăznicia imberbă și glumele proaste au devenit apanajul distracțiilor lui odioase ce s-au răsfrânt și asupra celorlalți, instituții de stat respectabile și oameni nevinovați deopotrivă. Astfel, până la isprava de mai sus era doar o chestiune de timp.

”Nu pot să nu remarc imaginația lui bolnavă atunci când s-a gândit la acest plan magistral ticluit. Sunt sigură că a avut și complici”, ne declară plină de modestie și smerenie Vamelia Clad, curajoasa și dedicata jurnalistă care a mers pe firul dinamitei și a ajuns chiar la fitil.

P.S. Pentru cei care cred tot ceea ce citesc va trebui să fac 3 precizări. Pentru ceilalți voi face doar una, cea de-a 3-a:

  1. Articolul de mai sus, apărut astăzi, 13 noiembrie 2015 pe www.mytex.ro/stiri este cât se poate de real. A fost publicat la ora 12:00 și a fost citit până la ora 17:40 de 210 ori, conform datelor de pe site.
  2. Informațiile din articolul de mai sus, în schimb, sunt cât se poate de stupide, mârșave, nedocumentate și false.
  3. Voi reveni cu clarificări pe măsură ce ancheta desfășurată alături de comisarul Andrei avansează, deoarece surse din interior indică faptul că a avut cel puțin un complice al cărui nume începe tot cu A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *